Novinky

          • Lisovanie hrozna a ochutnávka muštu

          • Ako každý rok, tak aj tento sa žiaci zúčastnili tradície lisovania hrozna na nádvorí školy. Spolu s pedagogickým dozorom sa prváci stali súčasťou tradície a dozvedeli sa viac o spôsobe spracovania tohto ovocia. Vďaka pánovi zriaďovateľovi a tohtoročnej úrode žiaci aj učitelia mohli ochutnať lahodnú šťavu našich plodov.

          • SVETOVÝ DEŇ UČITEĽOV

          • V piatok 5. októbra sme spolu s ostatnými školami a školskými zariadeniami ELBA a EVA oslávili svetový deň učiteľov.

            V ELPARKu boli uznaním ocenení učitelia, manažéri aj nepedagogickí zamestnanci. Slávnostný príhovor mal pán zriaďovateľ Ing. Emil Blicha.

            Z našich učiteľov boli uznaním ocenení Mgr. Miroslava Ozoroczy a Ing. Juraj Olejník.

            Manažérske uznanie dostala pani riaditeľka Mgr. Romana Birošová, MBA.

            A najvyššie ocenenie - Emanuel bolo udelené Ing. Valérii Jurčovej.

          • PONOŽKOVÝ OKTÓBER

          • Od 9. októbra 2023 budeme zbierať ponožky pre ľudí v núdzi. Veľa týchto ľudí žije na ulici a chodí pešo za rôzneho počasia. Charity zabezpečujú takýmto ľuďom oblečenie i obuv, ale ponožky sa medzi darovanými vecami objavia len málokedy. Ponožky pritom chránia pred chladom, infekciami. Na zapojenie do naše aktivity vám stačí málo. Hlavne chuť pomáhať.

            Darujte NOVÉ, NEPOUŽÍVANÉ ponožky rôznych veľkostí ľuďom, ktorí to potrebujú. Vo vestibule našej školy je umiestnené „zberné miesto“, do ktorého ich môžete vložiť. Na konci mesiaca sa vyzbierané ponožky prevezmú a odovzdajú organizácii Podaj ďalej v Prešove, ktorá poskytuje pomoc ľuďom v núdzi. Prosíme vás o zdieľanie a spoluprácu. Ďakujeme, že nám pomáhate bojovať s ľahostajnosťou.

            Ďakujeme, že s nami podporujete dobré nápady a aktivity.

            Ďakujeme za podporu a pomoc.